





### THE EVENT

The 2nd edition of the largest online gaming and sports betting event in the country, the **Online Gaming Summit Brazil - OGS 2019** - once again brings together suppliers, operators, regulators, politicians and authorities to discuss the next steps in regulation and present trends for development of the sector in Brazil.

## WHY ATTEND?

With the regulatory processes and after the period of public hearing to listen to the market, expectations regarding definitions are stirring the online gaming and sports betting sector. **OGS** Brazil is the only event in the country that places national and international players and more than 300 professionals and industry authorities face to face.

#### WHO PARTICIPATES

- Online Game Operators
- Lotteries and Sports Betting Operators
- Regulators/Government
- Associations
- Sports organizations and clubs

#### WHO EXHIBITS

Providers of solutions and services, such as:

- Platforms and Software
- Payment Methods
- Security and Fraud
- Legal and Consulting Services

# **LAST EDITION – FACTS & FIGURES**







**DRAFT AGENDA** 









Schedule subject to change Last revision 28/Nov/2019

(\*) Invited Participant / To be confirmed

DECEMBER 9, 2019 – MONDAY		
8:30 – 9:00h	Reception and Registration (30 min)	
9:00 - 9:45	OFFICIAL OPENING OF OGS BRAZIL 2019 (45 min)	
	Paulo Guedes*, Minister of Finance	
	Sergio Jardim, Director, Clarion Events Brazil	
9:45 - 10:30	Opening Address: GAMBLING IN BRAZIL: THE ECONOMIC OUTLOOK FOR THIS NEW MARKET	
	FOR THE COUNTRY (45 min)	
	Fabio Augusto Luiz Pina, Under-secretary for Commerce and Services Development, Special	
	Secretary for Productivity, Employment and Competitiveness, Minister of Finance	
10:30 - 11:15	Coffee Break - Networking and Visits to the Exhibition Area (45 min)	
11:15 – 12:45	Panel: THE REGULATION OF SPORTS BETTING AND THE LEGACY FOR OTHER GAMING MODES	
	(90 min)	
	Moderator and Panellist: Witoldo Hendrich Junior, President of ABRA JOGO ONLINE - the	
	Brazilian Association of International Operators and Providers of Gaming	
	Panellists:	
	Michael Pollock, Executive Director of the National Council of Legislators from Gaming States	
	(NCLGS)	
	<b>Evandro Roman,</b> Federal Deputy and President of Special Subcommittee of Online Gaming and	
	Sports Betting, Chamber of Deputies	
	Gutemberg Reis*, Federal Deputy, Chamber of Deputies	
12:45 – 14:15	Lunch - Networking and Visits to the Exhibition Area (90 min)	
14:15 – 15:00	Presentation: STEP BY STEP OF SPORTS BETTING REGULATION (45 min)	
	The voice of the market: the insights from public hearings on sports betting	
	The increasing of competitive environment	
	The Lotex Auction: the other step that was missing	
	Waldir Eustáquio Marques Júnior, Under-secretary for Awards and Prizes of the National	
	Secretariat for the Evaluation of Public Policies, Planning Energy and Lotteries of the Ministry of	
15.00 16.00	Finance	
15:00 – 16:00	Panel: TECHNOLOGIES TO GUARANTEE RESPONSIBLE GAMBLING AND CONSUMER PROTECTION	
	(60 min)	
CL I	Karen Marcela Sierra-Hughes, Director Latin American and Caribbean Government Relations and	
GLI'	Business Development at GLI	
16:00 16:45	Fabio Tibéria, International Gaming Consultant  Coffee Break - Networking and Visits to the Exhibition Area (45 min)	
16:00 – 16:45 16:45 – 17:15		
	HOW DO THE MECHANISMS OF CONTROL OF GAMBLING AND MONEY LAUNDERING WORK IN	
Montrola	PRACTICE (30 min)	
playtech playtech	Ilana Klein, Senior LATAM MARKET Director Playtech	
17:15 – 18:00	Presentation: STEP BY STEP OF ONLINE & LAND BASED OPERATIONS IN BRAZIL: FEASABILITY	
	STUDIES (45 min)	
	Mauro De Fabritiis, Founder of MDF Partners	









18:00	Closing of the 1 <sup>st</sup> day of OGS Brazil
19:00 – 22:00	OFFICIAL NETWORKING COCKTAIL RECEPTION
<i>1</i> 15 15 15	Sponsored by Online IPS
<b>Inline</b> ips	Access: Voucher available ate Online IPS stand
	Location: Terraço Itália

DECEMBER 10, 2019 – TUESDAY		
8:30 – 9:00	Reception and Registration (30 min)	
9:00 - 10:30	Panel: EARNINGS, INTEGRITY AND MORE: THE IMPACT OF THE BETTING MARKET ON	
	FOOTBALL AND OTHER SPORTS (90 min)	
	Moderator and panelist: <b>Ricardo Magri,</b> Business Development Director LatAm, Sport Radar	
	Panellists:	
	Waldir Eustáquio Marques Júnior*, Under-secretary for Awards and Prizes of the National	
	Secretariat for the Evaluation of Public Policies, Planning Energy and Lotteries of the Ministry of	
	Finance	
sp <b>o</b> rt <b>radar</b>	Rafael Favetti, Chairman of Brazilian Commission of Mixed Martial Arts – CABMMA	
	<b>Daniel Cossi,</b> President of the Brazilian Federation of eSports - CBDEL	
	Sergio Domenici*, CEO of Brazilian Basketball League (LNB)	
10:30 – 11:15	Coffee Break - Networking and Visits to the Exhibition Area (45 min)	
11:15 – 11:45	Presentation: WARMING UP THE ENGINES FOR SPAC 2019: MARKETING OF AFFILIATION FOR	
<b>A</b>	GAMES OPERATORS (30 min)	
Super Actions	Alessandro Valente, Co-Founder of Super Afiliados	
11:45 – 13:15	Panel: GAMING PUBLICITY IN BRAZIL (90 min)	
	Moderator: <b>Paulo Saad,</b> VP at Grupo Bandeirantes de Comunicação	
	Panellists:	
	<b>Witoldo Hendrich Junior,</b> Member of Advertising Brazilian Association - ABP, President of ABRA	
	JOGO ONLINE - the Brazilian Association of International Operators and Providers of Games ,	
	Founding Partner of Online IPS	
	Juliana Albuquerque, Director of the Brazilian Advertising Self-regulation Council - CONAR	
	Carlos Cardama, CEO at Games Magazine Brasil	
<b>2</b> nline ips	Rodrigo "Loco" Alves, Publisher at Aposta F.C. and President of Sports Betting Brazilian	
an annual control control	Association - Abaesp	
13:15 – 14:45	Lunch - Networking and Visits to the Exhibition Area (90 min)	









14:45 – 16:15	
	(90 min)
	Moderator: <b>Igor "Federal" Trafane</b> , President at CBTH
bmm testlabs	Panellists:
	Marzia Turrini, SVP na BMM Testlabs
	Herve Schlosser, CEO at SPORTNCO
<b>⊘</b> sport <b>∧</b> co	Francesco Rodano, Chief Policy Officer na Playtech
	Pierre Tournier, International Director of Betting and Gaming Council
	<b>Rui Magalhães,</b> CEO of Storil Sol Digital
16:15 – 17:15	Panel: LAW ENFORCEMENT: THE PATHS TO FIGHT ILLEGAL GAMING (60 min)
	Moderator and Panelist: <b>Braulio Melo,</b> Federal Police Officer and Parliamentary Consultant,
	Chamber of Deputies
	Panellists:
	<b>Bacelar,</b> Federal Deputy and Chairman of the Mixed Parliamentary Front for the Approval of the
	Regulatory Framework for Gambling, Chamber of Deputies
	Frederico Skora, Federal Police Office
	Paulo Castilho, Prosecutor at São Paulo State Public Prosecutors Office
	<b>Newton Cardoso Jr*,</b> Federal Deputy and Chairman of Tourism Special Commission, Chamber of
	Deputies
17:15	Happy Hourand Visits to the Exhibition Area (45 min)
18:00	Closing of OGS Brazil 2019

